Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma a KÖZGÉP Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. (KÖZGÉP Zrt.) kizárólagos tulajdona, azok rendelkezése, illetve szerzői jogi védelem alatt áll.

A honlapon megjelenített információkat a KÖZGÉP Zrt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A KÖZGÉP Zrt. törekszik a honlapon található adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmilyen szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége, érvényessége vagy teljessége tekintetében.

A KÖZGÉP Zrt.  hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal látogatója annak tartalmát kizárólag személyes, nem üzleti célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra részben vagy egészben történő másolása, terjesztése, használata vagy közzététele tilos.
A KÖZGÉP Zrt. nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, KÖZGÉP Zrt.-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért.
A KÖZGÉP Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért.
A KÖZGÉP Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen internetes kapcsolódást (linket, hivatkozást) létrehozni.
A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A KÖZGÉP Zrt.  fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.