A MAGÉSZ nívódíj I. helyezettje 2014. évben „A vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Tisza-híd építése és a régi híd bontása” című pályázat

A MAGÉSZ nívódíj I. helyezettje 2014. évben „A vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Tisza-híd építése és a régi híd bontása” című pályázat lett, melynek benyújtója a KA-2011 Konzorcium nevében a konzorcium vezetője, a KÖZGÉP Zrt.

A MAGÉSZ elnöksége 2014. március 12-én a BME Hidak és Szerkezetek Tanszékén megtartotta az első negyedévi rendes elnökségi ülését. Az ülést Honti Ferenc elnök vezette. A MAGÉSZ elnöke a MAGÉSZ közgyűlését 2014. április 23-ára hívta össze, ahol elfogadták az elnökség beszámolóját, az elmúlt év pénzügyi beszámolóját és mérlegét, valamint az idei év költségvetését, a tagdíj mértékét és a munkatervet. A közgyűlés egyéb kérdéseket is tárgyalt. A közgyűlésen ismertettük „Az Év Acélszerkezete Nívódíj” és a „Diploma Díj pályázat” eredményét és átadtuk a díjakat.

 

„AZ ÉV ACÉLSZERKEZETE NÍVÓDÍJ”és „DIPLOMA DÍJ” pályázatok bemutatása és az elnökség értékelése

A nívódíjak prezentációját követően az elnökség egy tartózkodással (Honti Ferenc nem vett részt a döntésben) úgy döntött, hogy „Az Év Acélszerkezete Nívódíj” pályázatok helyezettjei az alábbiak:

I. helyezett:
KA-2011 Konzorcium képviseletében a KÖZGÉP Zrt.:„A 41. sz. főút 53+474 km-szelvényében lévő vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Tisza-híd építésének és a régi híd bontási munkáinak kivitelezése”


II. helyezett:
M0 déli ág II. Konzorcium képviseletében a KÖZGÉP Zrt.:
„AZ M0 autópálya déli szektor hárosi Duna-híd jobb pálya hídjának acélszerkezet-építése”

 

http://www.consteelsoftware.com/files/sharedUploads/Pdf/MAGESZ/aszerk1402.pdf